fbpx

yogarejse til skønne

Baden

En eksklusiv tur med autentiske, interkulturelle oplevelser, varmhjertede mennesker, smagen af det traditionelle sydtyske køkken og vinsmagning, som vil overraske. 

Yoga, SPA, natur, mad & vin

12. til 15 . september 2024

7.800 DKK (Pris per Person i dobbeltværelse)

Kom med på en helt unik yogarejse til det skønne vinområde i Baden i Tyskland. En forlænget weekend med ophold på et smukt wellness-hotel i Baden’s skønne natur, yoga, meditation og vandreture i vinmarkerne og bjergene, samt skønne vinsmagninger med områdets lækre vine. Området i bjergene med alle vinstokkene emmer af ro og er et helt oplagt sted for dig, der elsker at koble fra med yoga og fordybelse, men samtidig nyder selvforkælelse og oplevelser med lækker vin og mad.

Vi, Sandra som er opvokset i Baden og derfor kan give en helt unik introduktion til området, vinene og maden og Hanne, som er YIN/YANG Yogalærer med mange års erfaring og passion for Yoga, sørger for en rejse fuld af forkælelse og oplevelser.

Gør dig klar til yoga. spa, kulinariske lækkerier og håndplukkede oplevelser, skræddersyet til dig.

Tag med på eksklusiv yoga og forkælelsesrejse til Sydtyskland

Unik yogarejse

Forkæl dig selv og tag med os på en særlig yogarejse til Sandra’s hjemstavn Baden. 

Ved foden af smukke Schwarzwald kan du indånde den friske, sunde luft, forkæle dine øjne med storslåede naturbilleder, bevæge dig rundt for at mærke din egen puls, lytte til stilheden, dyrke yoga, vandre og lade dig forkæle med kulinariske lækkerier. Det ene udelukker ikke det andet.

Jeg vil gerne introducere min skønne hjemstavn Baden – Ortenau, i den sydlige del af Tyskland, hvor jeg voksede op og fik det gode værtskab ind med modermælken. Hanne er vores danske yogalærer som dagligt guider os gennem et afslappende og energigivende yogaprogram. 

Vi tilbyder et allround-forkælelsesprogram i det  uopdagede hjørne af Tyskland med daglig yoga og meditation i naturen, vinsmagning og de lækreste kulinariske specialiteter på et af de lækreste hoteller midt i den smukke natur. Et hotel der også forkæler med spa og udendørs naturpool. 

Du skal ikke bekymre dig om noget på turen, for vi sørger for, at du bare kan nyde det og tage hjem med vidunderlige oplevelser, som du aldrig vil glemme.
Da antallet af deltagere er begrænset, er det en god idé med tidlig tilmelding på sandra@neelmeyer.dk. Vi ser frem til din tilmelding!

Mød dine værter

yogainstruktør, naturelsker og livsnyder

Hanne Rye Petersen

Da jeg for nyligt oplevede området i Baden sammen med Sandra blev jeg hurtigt overbevist om, at det ville være en oplagt destination for en yogarejse. Der er så smukt, roligt og storslået, at bare det at befinde sig i området giver en helt speciel ro til krop og sind. Så hvad kan der ikke ske, når man inddrager yoga og meditation også?! Jeg glæder mig i den grad til at guide dig gennem yoga og meditation i vinbjergene og at lade dig mærke magien. 

Jeg bor på Fyn, hvor jeg også underviser i yoga – både på faste hold og ved afholdelse af yoga workshops. Du kan læse mere om mig og min yogastil ved at klikke på knappen nedenfor.

TYSKE RØDDER OG rejser som passion

Sandra Neelmeyer

Denne særlige rejse er en hjertesag for mig, fordi jeg glæder mig til at vise dig mit gamle hjem og dets skønheder. Turen er organiseret og ledsaget af mig personligt. 

Jeg har boet på Fyn med min danske mand og vores datter i over 12 år og kommer oprindeligt fra den smukke by Appenweier i Baden. I min karriere har jeg rejst meget, arrangeret mange presserejser og events, og med denne rejse opfylder jeg mit ønske om at skabe noget særligt. 

Jeg hjælper dig gerne med logistik i forbindelse med rejsen eller en eventuel forlængelse.

Program

Countryside Break Baden er en lille eksklusiv grupperejse fyldt med håndplukkede oplevelser, som stimulerer alle dine sanser. 

Vores yogarejser er for livsnydere og yogaelskere. Dig, der kunne tænke dig et par eksklusive dage med yoga i nye skønne omgivelser, nyde god mad og sydtysk vin samt opleve den fantastiske natur i vinbjergene og slappe af i spaområdet.

Yogaen vil være en blanding af hatha og yin yoga dog med et overvejende fokus på lange, rolige og dybe stræk. Yogatimerne designes, så alle kan være med. 

Obs; Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

Ankomst lufthavn BASEL (flybilletter skal selv bookes) og transfer til Hotel. Easyjet har billigt flybilletter. Book hurtigt så kan du snuppe billige flybilletter. Transfer er organiseret.

Ankomst i hotel – light aftensmad og et kort aftenyoga session (1 times tid)

Morgenyoga i hotellets have (1 time 15 min)  

Morgenmad – sund og lækker buffet 

Vandretur til vinsmagning i bjergene inkl. let frokost – meditation i vinområdet 

Tid for sig selv (Bruge outdoorpool, sauna eller få massage – massage skal reserveres på forhånd og er ikke inkluderet i prisen)

Aftenyoga (1 times)

Aftensmad 

Morgenyoga i hotellets have (1 time 15 min)  

Morgenmad – sund lækkert buffet

Vandretur med madpakke og vinsmagning inkl. yoga og meditation i vinbjergene

Tid for sig selv (Bruge outdoorpool, sauna eller få massage – massage skal reserveres på forhånd og er ikke inkluderet i prisen)

Aftenyoga (1 time)

Aftensmad (Gourmetmenu i hotel inkl. vinmenu)

Morgenyoga i hotellets have (1,5 timer)

Søndagsbrunch i hotellet 

Check-out og transfer til lufthavn Basel 

Dit Hotel

Vores hotel ligger ved foden af vinmarkerne, med et storslået haveområde og udsigt over vinmarkerne. Hotel Rebstock drives i 5. generation af Volker Baumann og er kendt for sit fremragende køkken. Hotellet har en nybygget udendørs naturpool og et vidunderligt sauna- og wellnesslandskab, der ikke lader noget tilbage at ønske.
Her føler man sig bare godt tilpas og velkommen.
Fra hotellet starter vi vores vandreture, og der er tid nok til at nyde hotellets smukke faciliteter.

Praktisk information

PRIS

7.800 DKK i dobbeltværelse

Prisen inkluderer:

  • 3 overnatninger i dobbeltværelse på et smukt hotel med et lækkert SPA område med outdoor pool, sauna, osv. (inkluderet i prisen)
  • 6 x Yogaundervisning incl. yogaudstyr (måtte, blok)
  • 2 x meditation
  • Alle måltider er inkluderet, inkl. en gourmetaften med vinmenu
  • Vinsmagning
  • Transfer til/fra lufthavnen i Basel og lokal transport

Drikkevarer er delvist inkluderet i måltiderne
Enkeltværelse: Tillæg på 700 DKK

TRANSPORT 

Du sørger selv for ankomst med fly eller bil. Vi organiserer samlet transfer fra Basel lufthavn, som tager en god times tid. Easyjet har rigtigt god priser til Basel fra Københavns lufthavn. Sørg for at booke hurtigst muligt for at få de bedste priser. Det er også god togforbindelse til Offenburg, hvor du kan bliver hentet. Tog kører direkte fra Hamburg.

Hvis man kører med bil, så er der ca. 1.000 km fra Fyn til Baden.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål f.eks. i forbindelse med forlængelse af dit ophold, så kontakt mig gerne.

BOOKING OG BETALING
 

Du kan sikre dig en plads ved at sende en mail til:  sandra@neelmeyer.dk

Turen er begrænset til maksimalt 16 deltagere og mindst 12 deltagere. 

50% af prisen skal betales ved reservation, resten 4 uger før rejsen.

Hvis du har brug for at afbestille rejsen, er det muligt uden beregning op til 6 uger før afrejse. Herefter pålægges de forholdsmæssige omkostninger, hvis rejsen ikke kan videresælges. Ønsker du at forlænge dit ophold i området, hjælper jeg gerne med planlægningen.

Countryside Break er medlem af Rejsegarantifonden Danmark med Nr. 3363.