fbpx

countryside break

Baden

Tag med på eksklusiv vin og vandrerejse til Sydtyskland

Unik Tysklandsrejse

Livet er så forskelligartet og spændende – især når du rejser verden rundt, lærer nye kulturer og mennesker at kende og tager særlige minder med hjem.

Jeg vil gerne vise dig min skønne  hjemstavn Baden – Ortenau, i den sydlige del af Tyskland, hvor jeg voksede op og fik det gode værtskab ind med modermælken.

”Die Ortenau Im Herzen der Gastfreundschaft.”

Jeg tilbyder et allround-forkælelsesprogram i det  uopdagede hjørne af Tyskland – Badnerland – med vin, kulinariske specialiteter og kulturoplevelser.

Du behøver ikke bekymre dig om noget, for jeg sørger for, at du bare kan nyde turen og tage hjem med vidunderlige oplevelser, som du aldrig vil glemme.

Afspil video

"At rejse er at leve"

H.C. Andersen

En eksklusiv tur med autentiske, interkulturelle oplevelser, varmhjertede mennesker, smagen af det traditionelle sydtyske køkken og vinsmagning, som vil overraske. 

Vin, Natur, SPA og kultur

18. september til 22. september  2024

PRIS 8.650 DKK

(Pris i dobbeltværelse per person)

Bliv forbløffet over naturens skønhed, kulturarven og de mennesker, du møder i det skønne område for foden af Schwarzwald-bjergene.

Vores rejse fører dig til det smukke Ortenau, som ligger tæt ved Strasbourg. Pak dine vandresko og oplev en let vandring op i bjergene, besøg et smukt autentisk Gasthof, prøv forskellige vine fra området og oplev en særlig gæstfrihed. 

Turen er en lille ekslusiv grupperejse. Du bor på et lækkert hotel med SPA og særdeles god restaurant midt i den smukke natur.

Gør dig klar til kulinariske lækkerier og håndplukkede oplevelser, skræddersyet til dig

TYSKE RØDDER OG rejser som passion

Din vært

Denne særlige rejse er en hjertesag for mig, fordi jeg glæder mig til at vise dig mit gamle hjem og dets skønheder. Turen er organiseret og ledsaget af mig personligt. 

Jeg har boet på Fyn med min danske mand og vores datter i over 10 år og kommer oprindeligt fra den smukke by Appenweier i Baden. I min karriere har jeg rejst meget, arrangeret mange presserejser og events, og med denne rejse opfylder jeg mit ønske om at skabe noget særligt. 

Jeg hjælper dig gerne med logistik i forbindelse med rejsen eller en eventuel forlængelse.