fbpx

Program

TAG MED PÅ EKSKLUSIV VIN - SPA OG KULTURREJSE TIL SYDTYSKLAND

Baden

Onsdag, 18. september til søndag, 22. september 2024
8.650 DKK / Enkeltværelse + 700 DKK

(INKL. alle måltider og delvist drikkevarer)

Man siger, at det er eventyrligt, når noget viser sig at være helt perfekt. Når vi er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Eventyret forskønner hverdagen og skaber et tiltrængt “åndehul”.
Gør dig klar til et smukt vinområde i Sydtyskland med de bedste lokale retter og produkter, smukke vandreture, kulturelle indtryk og balsam for krop og sjæl i hotellets SPA.
Baden – Ortenau er endnu ikke så kendt af danskerne, og jeg har sammensat et imponerende program for dig i mit gamle hjemland. Det er ikke en produktion. Det er en række autentiske oplevelser, de bedste vine samt kulinariske og kulturelle højdepunkter ved foden af Schwarzwald.

Tag med mig på en eksklusiv rejse, der har en overraskelse eller to i vente til dig undervejs. Jeg vil vise dig mit hjem ved foden af Schwarzwald, et udsøgt og velkendt vinområde. Vi vil smage mange lokale delikatesser, forskellige vine, vandre i vinmarkerne og opleve en fantastik natur.  Jeg har sammensat et program med højdepunkterne i området, som stadig giver dig nok plads og tid til dig selv og din rejseledsager.

Som din vært på denne rejse har jeg håndplukket alle stederne og valgt et smukt 4-stjernet hotel med SPA. Jeg glæder mig til at vise dig alt det, som mit hjemland har at byde på.

Dit Hotel

Vores hotel ligger ved foden af vinmarkerne, med et stort, storslået haveområde og udsigt over vinmarkerne. Hotel Rebstock drives i 5. generation af Volker Baumann og er kendt for sit fremragende køkken. Hotellet har en nybygget udendørs naturpool og et vidunderligt sauna- og wellnesslandskab, der ikke lader noget tilbage at ønske.
Her føler man sig bare godt tilpas og velkommen.
Fra hotellet starter vi vores vandreture, og der er tid nok til at nyde hotellets smukke faciliteter.

Din vært Sandra Neelmeyer

Jeg har boet på Fyn i Danmark i over 12 år sammen med min danske mand Henrik og vores datter Frida. Øen og dens indbyggere er med deres skønhed kommet tæt på mit hjerte. Men jeg elsker også bjergene og mit gamle hjem Baden, hvor jeg oprindeligt kommer fra, og som jeg stadig har meget til fælles med.
Jeg vil gerne vise mine danske gæster de fortryllende omgivelser med deres fremragende vine og lokale produkter og fortælle om den tyske kultur og dens befolkning. Jeg glæder mig meget til at tage jer med på denne unikke rejse.

Program

Countryside Break Baden er en lille eksklusiv grupperejse fyldt med håndplukkede oplevelser, som stimulerer alle dine sanser. Jeg glæder mig til at præsentere min smukke hjemmestavn for dig.

Turen er for livsnydere som værdsætter god mad, naturen og som gerne tager vandreskoene på og er nysgerrig på nye kulturoplevelse. Rejsen er et miks af aktivt ophold, med lækker mad og forskellige vine fra området, men også nok tid for sig selv for at slappe af og nyde SPA og naturen. 

Book selv et fly fra København til Basel med Easyjet. Hvis du er i tidligt ude, kan du få billige billetter. Transfer fra Basel Lufthavn venter på dig og kører dig til et 4 stjernet hotel i Durbach, hvor du skal bo de næste 4 nætter. Hotellet har en outdoor natur pool, smukt saunaområde og en af de smukkeste haver i området med direkte udsigt til vinbjergene. 

Vi bliver budt velkommen i hotellet og nyder den første lækre mad med en let 3 retters aftenmenu.

Efter et lækkert morgenmåltid, som har alt hvad hjerte og mave begærer, starter vi fra hotellet på en vandring gennem vinbjergene til et smukt slot, hvor vi nyder den bedste udsigt over vinområdet. Hvis vi er heldig med vejret, kan vi ser til Alsace. På turen smager vi forskellige vine og nyder en lækker frokost. Når vi er tilbage, kan du nyde SPA området på hotellet, indtil vi tager hul på en hyggelig aften i et typisk ”Straussenwirtschaft” i nærheden, hvor vi spiser aftensmad.

Schwarzwald byder op til smukke vandringer og i dag skal vi igen have vandreskoene på og vandre et tur gennem det smukke område på ca. 12-15 km. Undervejs spiser vi skøn lokal mad til frokost og smager lokale produkter, som vil overraske dig. Om aftenen nyder vi en lækker 3 retters menu fra Volker og hans team på hotellet. 

Vi starter efter en dejligt morgenmad  stille og roligt til en korter tur og prøve igen nogle lokale produkter.  Du har også tid til at nyde SPA området på hotellet, før du bliver forkælet med en særlig 6 retters gourmet aftenmenu inkl. vinmenu på hotellet, som Volker og hans team har kreeret til os. 

I dag siger vi farvel til det smukke område, og vi checker ud af hotellet efter morgenmad. Transfer bringer dig til lufthavnen i Basel eller togstation. Hvis du vil forlængere i hotellet er det muligt. 

Værd at vide om rejsen

PRIS

8.650 DKK i dobbeltværelse per person. Enkeltværelse + 700 DKK.

I prisen er alle måltider inkl., vinsamgninger, lokale guide, lokale transfer og lufthavnstransfer til Basel og tilbage)

DELTAGER 

Dette er en rejse, hvor kvalitet er altafgørende. Derfor er den begrænset til 18 deltagere. Det er en grupperejse, men den er stadig individuel. Om aftenen er der ingen tvungen gruppedynamik, du kan nyde gourmetmenuerne sammen med din elskede eller i fællesskab – lige som du vil, og som det passer dig.

DATO

Onsdag, 18. september til søndag, 22. september 2024

REISEFORM

Det anbefales at rejse fra Københavns Lufthavn med Easyjet til Basel. Der arrangeres en fælles transport for gæsterne fra Basel lufthavn.

Hvis du ønsker at rejse med tog fra Danmark, er målstationen Offenburg. Fra Danmark direkte til Hamborg, skift tog én gang og tag ICE-toget direkte til Offenburg. Derfra kan der arrangeres en transport til hotellet.
Hvis du ønsker at køre i bil, er der ca. 1.000 km fra Fyn til Durbach.

 
BOOKING OG BETALING
 
Du kan sende din reservation direkte til mig pr. mail. Sandra@neelmeyer.dk eller bruge kontaktformularen på hjemmesiden. Jeg besvarer gerne alle dine spørgsmål, eller du kan ringe til mig på +45 50881196. 50 % af turens pris betales ved bestilling, de resterende 50 % fire uger før turens start. Hvis du er nødt til at afbestille rejsen, er det muligt at afbestille den gratis op til 6 uger før rejsens start. Herefter pålægges de forholdsmæssige omkostninger, hvis rejsen ikke kan arrangeres. Jeg hjælper dig gerne med at planlægge din rejse til destinationen, eller en eventuel forlængelse.